SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Karlstads Simsällskap
Starkast i vattnet i 100år, 1923-2023

Föräldragruppen

KSS Föräldragrupp ansvarar för att fördela de förberedelser och arbetsinsatser som krävs vid t.ex hemmaarrangemang, läger, bortatävlingar, trivselkvällar, försäljningsaktiviteter osv till övriga föräldrar/medlemmar i klubben.

 

All information om dessa insatser kommer i kallelser via SportAdmin till de grupper som berördes.. Svara på dessa så fort ni kan så underlättas vårt arbete!

 

KSS är en ideell förening som bygger på medlemmarnas engagemang & insatser.

Därför måste vi alla föräldrar hjälpas åt för att klubben skall fungera på ett bra och smidigt sätt samt att arbetsbördan inte skall bli för stor för ett fåtal.

 

Ambitionen är att ha roligt tillsammans och främja klubbsamhörigheten!

 

Supportertröjor 

Köp en supportertröja och visa klubbtillhörighet även på läktaren. Beställning sker via KSS klubbshop hos Stadium. Välj valfri tröja och välj till tryck Supporter 

 

 

Kontakt och Ansvarig

Ansvarig för Föräldragruppen är Harriet Pellfolk

 

Hör gärna av dig till oss om du vill vara med eller har tips eller frågor. Du når oss lättast på vår mail: foraldrar@karlstadsss.com

 
Följ oss på Instagram
Premiumpartner
KSS–Partner
Köp våra föreningskläder!
Var med och stötta oss
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten