Boka simskola Simlinjen
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Karlstads Simsällskap
Starkast i vattnet i 100år, 1923-2023

Bokningsregler för simskolan Simlinjen

Bindande anmälan vid aktiviteter
För simlinjen tillämpar vi bindande anmälan. Det betyder att betalning ska vara erlagd innan aktivitetens start för att man ska ha rätt att delta i aktiviteten. Även om man inte kan vara med så mycket som man tänkt, måste hela avgiften betalas.

Om man får förhinder och inte kan delta alls betalas 50% av avgiften tillbaka (under förutsättning att förhindret meddelats skriftligen till kansliet innan aktivitetens start). Undantag görs endast vid långvarig sjukdom/skada styrkt av läkarintyg, eller definitiv avflyttning från orten - i dessa fall återbetalas halva anmälningsavgiften om mer än hälften av terminens tillfällen återstår.

Uteblir man utan att meddela förhinder ska hela avgiften betalas. I de särskilda fall där man gjort en bindande anmälan, men ännu inte betalat för aktiviteten kvarstår betalningsskyldigheten.

Kunskapskrav och Ålder  
För aktuella grupper och kunskapskrav se Simskolegrupper
Barnet måste ha fyllt 4 innan terminen börjar. 


Byta grupp eller avanmäla. 

Har du anmält dig till fel grupp eller vill byta grupp behöver du skicka ett mail till simlinjen@karlstadsss.com så flyttar vi dig manuellt till den nya gruppen. Vi reserverar oss för att den nya gruppen kan bli full innan en manuell flytt har skett. Var därför noga med att anmäla till rätt grupp direkt. 
Det går endast att anmäla sig till en kurs åt gången.

 

Vid inställd termin gäller:
Om det uppstår en för Karlstad Simsällskap icke påverkbar situation ( med icke påverkbar situation avses exempelvis, men inte uteslutande, en pandemi, stängd simhall eller ändrad författning) som leder till att en termin förkortas eller måste ställas in gäller följande.  

  • Minst 50% av terminen slutförts, ingen återbetalning.
  • Mindre än 50% av terminen slutförts, 50% återbetalning.
  • Vid ej startad kurs, 100% återbetalning.

Med inställd termin jämställs även att föräldrar inte på grund av myndighets beslut tillåts hjälpa sina barn i omklädningsrum i grupperna Baddaren, Sköldpaddan och Pingvinen. 

 

Har du fler funderingar?
Läs mer under vanliga frågor

 

För att komma i kontakt med oss.
Skicka ett mail till simlinjen@karlstadsss.com

 
Följ oss på Instagram
Premiumpartner
KSS–Partner
Köp våra föreningskläder!
Var med och stötta oss
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten