SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Karlstads Simsällskap
Starkast i vattnet i 100år, 1923-2023

Föräldrainformation

Här nedan finner du information som är bra att känna till när du som aktiv eller ditt barn simtränar i vår klubb.

 

Avgifter

  • Medlemsavgift: 350kr för enskild medlem eller 500kr för familjemedlemsskap. Medlemsavgift betalas en gång per år. 
  • Träningsavgift: Från 1100kr upp till 2000kr beroende på grupp och antal träningar. Betalas per termin.
  • Licensavgift: 150kr upp till 12 år, 225 kr 13-16 år samt 300kr 17 år och äldre. Gäller alla som tävlar. Licensavgift betalas av en gång per år retroaktivt från föregående år. Avgiften fastställs av Svenska simförbundet. 

Säljaktivitet 

Två gånger per år genomför föreningen säljaktiviteter (till exempel New Body) för att stärka upp simgrupperna och underlätta för gruppen att åka på exempelvis läger eller genomföra andra trevliga aktiviteter. Försäljningen syftar också till att stärka upp föreningens ekonomi gemensamt. 
Det går inte att köpa sig fri från säljaktivitet! 

 

Klubbkläder och utrustning

Klubbkläder beställer du direkt via vår webbshop hos Stadium här på hemsidan.
Vi arrangerar klubbkvällar på hösten och på våren då du kan prova klubbkläder och även köpa simutrustning, baddräkter och badbyxor från arena, speedo m.fl. 
Badmössor, vattenflaskor, badlakan och dylikt går att köpa direkt från kansliet. Skicka ett mail till foraldrar@karlstadsss.com

 

Supportertröjor 

Köp en supportertröja och visa klubbtillhörighet även på läktaren. Beställning sker via KSS klubbshop hos Stadium. Välj valfri tröja och välj till tryck Supporter

 

Simtävling

All information om hur man anmäler sig till simtävling och vad som gäller kring simtävlingar hittar du under tävling.

 

Tävlingsfunktionärsutbildning

Som förälder är det bra att förstå sitt barns idrott.  Att utbilda sig till tävlingsfunktionär är ett bra och roligt sätt att göra detta. Tillsammans med andra föräldrar och aktiva kan du sedan hjälpa till som funktionär vid vår hemmatävlingar. På så vis kan du bidra till att vi kan fortsätta arrangera tävlingar på hemmaplan och stötta ditt barns idrottande. Här har du också möjlighet att lära känna fler simföräldrar. En till två gånger per år kör vi utbildning och information om när kommer via mail,

Vid hemmatävling behövs även din hjälp med andra aktiviteter så som iordningställande av tävlingsarrangemang, städning, grindvärd, fixa fika med mera.

Har du frågor. Hör av dig till föräldrakommittén: foraldrar@karlstadsss.com

 

Vill du engagera dig mer?

Hör av dig till föräldrakommittén: foraldrar@karlstadsss.com
Du är varmt välkommen att höra av dig. Vi behöver alltid hjälp till våra olika kommittéer. På så sätt kan du bidra och påverka föreningen att utvecklas och bli ännu bättre.

 

Välkommen i gemenskapen! 
Karlstads Simsällskap - starkast i vattnet!

 

 
Följ oss på Instagram
Premiumpartner
KSS–Partner
Köp våra föreningskläder!
Var med och stötta oss
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten