Boka simskola Simlinjen
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Karlstads Simsällskap
Starkast i vattnet i 100år, 1923-2023
Välkommen till vår nya hemsida

Här hittar du alla föreningsnyheter och annan medlemsinformation.

Vi hoppas att du gillar vår nya struktur där det förhoppningsvis är enklare att hitta information från våra olika sektioner. Hemsidan är anpassad för både desktop, mobil och surfplatta.
Passa också på att ladda hem SportAdmin MedlemsApp redan nu. Den kommer att underlätta information både för dig och din tränare. 

 

Simskola Simlinjen
Ladda hem Sportadmins medlemsapp
2023-08-28 22:26, Simskola Simlinjen

Vi påminner alla om att ladda hem sportadmins medlemsappen. Den finns i Appstore respektive Google Play. I appen kommer ni kunna se vilken grupp era barn tillhör, komman träningstillfällen samt i slutet av terminen vilka simmärken som era barn har klarat av. 

Vill du göra skillnad? Vi söker siminstruktörer?
2023-08-25 11:20

Vill du inspirera och se lyckan hos ett barn när de lärt sig doppa huvudet, simma fem meter eller lärt sig dyka? Gillar du att träna barn i olika åldrar? Vill du utveckla dina ledaregenskaper?
Då kan du vara den vi söker till vårt gäng av siminstruktörer. Att kunna simma är en livsförsäkring och vi vill ge så många barn vi kan möjligheten att lära sig simma. Vi söker löpande fler instruktörer och vikarier till vår simskola med barn från 4 och uppåt. 

Träningstider för höstterminen
2023-08-10 21:03

Nu finns träningstiderna för höstterminen upplagda under sektionerna Simning, simhopp och polo. 

Nyheter från våra grupper
 
Följ oss på Instagram
Köp våra föreningskläder!
Vi samarbetar med
Var med och stötta oss
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten