SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Karlstads Simsällskap
Starkast i vattnet i 100år, 1923-2023

Välkommen till KSS

1923 startade Arthur Pagel Karlstads Simsällskap. En förening som under alla år utbildat såväl unga som gamla i konsten att simma. För många handlar det om att bli så snabba som möjligt, för andra att just lära sig att simma. Vi är också en klubb som har hela bredden med alla simidrotter - sim, hopp, polo och öppet vatten.

Vi i KSS är inriktade på både bredd och elit, på flickor och pojkar och dessutom på både unga och äldre. Vi vill att alla ska vara simkunniga  och trivas med att vara i vattnet. Om simkunnigheten sedan tar våra medlemmar till den yttersta eliten, blir vi naturligtvis extra stolta. 

 

Hjälp oss att hitta nya sponsorer
2023-09-26 22:29

Vill du eller din familj bli vår partner eller har du kontakter hos företag som du tror kan vilja sponsra vår verksamhet?
Gå då in och läs om de olika möjligheterna som finns för Sponsring. 
Ladda ner vår broschyr och ta med för att visa på de olika möjligheterna som finns. 

KSS - Starkast i Vattnet

 

Vill du göra skillnad? Vi söker siminstruktörer?
2023-08-25 11:20

Vill du inspirera och se lyckan hos ett barn när de lärt sig doppa huvudet, simma fem meter eller lärt sig dyka? Gillar du att träna barn i olika åldrar? Vill du utveckla dina ledaregenskaper?
Då kan du vara den vi söker till vårt gäng av siminstruktörer. Att kunna simma är en livsförsäkring och vi vill ge så många barn vi kan möjligheten att lära sig simma. Vi söker löpande fler instruktörer och vikarier till vår simskola med barn från 4 och uppåt. 

Nyheter från våra grupper
Simskola Simlinjen, 03/12 20:52 
Simning, 26/09 22:18 
 
Följ oss på Instagram
Premiumpartner
KSS–Partner
Köp våra föreningskläder!
Var med och stötta oss
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten