SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Karlstads Simsällskap
Starkast i vattnet i 100år, 1923-2023
Välkomna Anna och Elias, våra nya simtränare
2023-08-31 12:35
Våra nya tränare Anna och Elias

Vi välkomnar ytterligare två tränare till klubben. Anna, som i tränare för E-gruppen och Elias som tränare för D-gruppen. 

Anna Sisell har en bakgrund i Mora Simsällskap och har varit tränare under flera år för barn i olika åldrar och nivåer. Hon hade lagt ner sin simsatsning, men funderar på att ta upp det igen i KSS. Anna är nyinflyttad till Karlstad och har börjat studera på KaU inom idrottsvetenskap. Hon gillar att träna och har precis slutfört en Klassiker. Anna kommer att ansvara för E-gruppen tillsammans med Marcus  från A-gruppen.

 

Elias Sjölander är fd KSS-simmare och tränare, som nu kommer tillbaka till oss. Han var för några år sedan tränare för flera av er som går i D- och B-grupperna och började tidigt som ledare i Simlinjen. Han har gjort ett år som värnpliktig i Göteborg och har nu flyttat hem igen. Ni kommer också träffa honom som badvakt i simhallen. Elias kommer att träna D-gruppen tillsammans med Sara, från A-gruppen, på onsdagar. 

 
Följ oss på Instagram
Köp våra föreningskläder!
Vi samarbetar med
Var med och stötta oss
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten